Nyheter

2019-04-08 12:00:00

Häng med oss på Facebook, Linkedin och Instagram för bilder och inlägg från vår vardag.

2019-03-14 10:00:00

Att Sverige är duktiga på ventilation, luft och värme vet vi sen gammalt. Det märks inte minst vid ISH i Frankfurt, som går av stapeln vartannat år, och där Sverige representeras av bl a Nibe, Swegon, Swep, Värmebaronen, LK Armatur, Fresh och många fler. 

Vi har kört ner 20 trailer med montermaterial och utställningsgods och nu är mässan i full gång. I morgon, fredag, skickar vi ner vår trupp igen för att rodda med utflyttning och returlastning av allt gods. Det är nu vår show börjar! 

2019-01-16 14:00:00

We´d like to share some information re our sister company in Denmark, On-Site Denmark ApS.

The On-Site group has consisted of privately owned companies in Sweden, Denmark and Norway.

 

From 1st January 2019 DSV Solutions A/S in Copenhagen has acquired the activities of On-Site Denmark ApS.

 

The other On-Site companies, On-Site Exhibitions AB Sweden and On-Site Norway AS, are not effected by this, but retain their previous ownership structure.

 

For questions or more information, please do not hesitate to contact us at Lena@onsitegroup.se (Sweden), irene@onsitegroup.no (Norway) and info@onsitegroup.dk (Denmark).

 

We wish Lars good luck in his new position and we will remain the good relation with him as always. Once an On-Site family member, always family.

2019-01-04 09:00:00

Kontakta oss när du ska på en mässa, vi kör överallt!

On-Site - makes your show go on. 

 

2018-11-12 15:17:28

Marine Trade Equipment Show (METS) har många svenska utställare på plats och vi är sedan flera år officiell logistikpartner för den svenska samlingspaviljongen. 

Det är ett ärofyllt uppdrag och företagen återvänder till Amsterdam år efter år vilket är ett tecken på att de har ett lyckat mässdeltagande. 

Dessförinnan var vi i Köln, där ORGATEC, en mässa möbler för offentlig inredning, gick av stapeln. Svensk design och svenske kvalitet är populärt utomlands, ovasett produkt. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.